Neked nem kell profinak lenned

Ingatlan adásvétel
és az ingatlanjog terén

Ügyvédeink segítenek, hogy minden zökkenőmentes legyen!

Minden flottul ment

Ez volt az első lakásvásárlásunk a párommal. Egyikünk sem dolgozik még csak hasonló szakterületen sem, így eléggé aggódtunk, hogy mindent jól csináljunk, és ne kövessünk el végzetes hibát. Én kifejezetten tartottam attól, hogy az eladóval esetleg a bürokrácia miatt lesznek kellemetlenségeink.

Eredmény

Utólag nem is értem, miért aggódtunk ennyire, mindent sikerült probléma nélkül, határidőre elintézni. Az eladó is elégedett volt, hogy minden a megbeszéltek szerint zajlik. Végül még sok boldogságot is kívántak az új lakásunkhoz!

Hívd irodánkat, és levesszük ezt a terhet a válladról!

Nem kell kiművelned
magad ingatlanjogból.

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

 Mindkettőnk érdekeit nézte

Mivel itthon általában a vevő hozza az ügyvédet, kicsit aggódtam, hogy akkor az “az ő ügyvédje” is lesz, és neki fog kedvezni. Pedig nekünk is szükségünk volt némi jogtanácsadásra, mivel a jelzálog törlesztését nekünk kellett elintézni még a szerződés aláírása előtt.

Eredmény

Nagy megkönnyebbülésemre az Ügyvéd Úr abszolút készségesen kezelte az én problémáimat is és teljesen egyenlő elbánásban részesített. Sokkal gördülékenyebben tudtuk így lezongorázni az egész ügyet.

NE LEGYEN NYOMASZTÓ ÉS BONYOLULT AZ INGATLANELADÁS!

Hívj minket, és segítünk stressz mentessé
tenni a folyamatot!

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

 Ez így korrekt ár

Én kifejezetten nem szeretem, amikor a költségek tisztázatlanok és úgy kell kiénekelni, hogy mennyi is az ügyvédi díj? Ráadásul egy Rózsadombi villa eladása még ingatlanos berkeken belül sem kis összeg, féltem tőle, hogy pusztán az ingatlan ár miatt ugyanazért a papírmunkáért a normál díj sokszorosát akarják legombolni rólam.

Eredmény

Az ingatlan-adas-vetel.hu-n már a főoldalon ott volt feketén fehéren, hogy mennyit számol fel az ügyvéd Úr, ráadásul az is, hogy ennek a százaléknak azért van egy plafonértéke. Ez pontosan így is történt, maximálisan elégedett vagyok.

Nagy értékű ingatlant adsz el?

Ne fizesd ugyanazért a papírmunkáért
az ügyvédi díj többszörösét!

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

A földhivatalban nem én kínlódtam

Nem tudtam hazautazni az eladás miatt, és aggódtam, hogy mennyire fogja ez megbonyolítani a helyzetet, mennyivel fog tovább tartani az egész bürokratikus procedúra? Gyakran intézem az ügyeimet digitálisan, de azért sok esetben bukkan még hiányosságokra az ember, amiket még a 21 században is csak személyesen lehet megoldani.

Eredmény

Tökéletesen működött minden online. Az egyeztetés, szerződéskötés és aláírás is megnyugtatóan zajlott, Péter abszolút rugalmas volt, de a Földhivatallal sem nekem kellett kínlódnom. Nyugodt vagyok, hogy minden rendben zajlott.

Nem feltétlenül tudsz személyesen megjelenni?

Ügyvédi irodánkkal online is intézheted
az ingatlanjogi lépéseket!

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

Rögtön átment a bankon minden papír

Hitelből és némi önrésszel készültünk házat vásárolni és már attól a paksamétától rosszul voltam, amit a bank tájékoztatásul hozzánk vágott. Nem tudtam, mennyire lesz ez macerás, mennyivel fog ettől tovább tartani az ügy, ne adj Isten, addig húzódik, hogy az eladó másnak adja el a kiszemelt házat!

Eredmény

El se hittem, de minden kérés és minden papír már elsőre átment a bankunkon. Mindent elsőre elfogadtak, úgyhogy csak párszor kellett visszamennünk és nem töltöttünk ott napokat. Bár ilyen gördülékenyen menne minden!

Banki hitelből vásárolsz ingatlant?

Hívj minket, és segítünk, hogy
elsőre sikerüljön minden papírmunka!

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

Megoldottuk közvetítő nélkül, de ügyvéd nélkül nem ment volna

Feltett szándékom volt ingatlanközvetítő nélkül eladni a házat, és szerencsére találtam is rá különösebb nehézség nélkül vevőket. Akkor szembesültem vele, hogy még csak most jön a neheze, és már épp kezdtem elkeseredni, hogy mégsem úszom meg közvetítői díj nélkül. Szerencsére egy barátom ajánlotta az Ügyvéd Urat!

Eredmény

Pataki Úr megnyugtatóan segített levezényelni a folyamatot, és még én tűntem profinak a vevő szemében! Mindenre volt megoldási javaslata, így végül a vevő is, és én is magabiztosan írtuk alá a szerződést.

Közvetítő nélkül adnád el ingatlanod?

Ügyvédeink segítenek, hogy jogilag
minden zökkenőmentes legyen!

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!